1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Over 26 km/l i ny Opel Meriva
0

Over 26 km/l i ny Opel Meriva

Over 26 km/l i ny Opel Meriva
0
0

Den opdaterede Meriva kommer til Danmark i begyndelsen af marts, og der vil ikke blive lavet om på priserne.

Dermed starter priserne stadig ved 189.990 kr., men nu får man mere for sine penge. Faceliftet inkluderer nemlig nye mere miljøvenlige motorer og et nyt infotainmentsystem og et nyt frontdesign.

Indstigningsmodellen har en 1.4 liters benzinmotor med 100 hk, mens den mest økonomiske er en 1.6 liters dieselmotor der kører 26,3 km/l. Denne vil dog først blive introduceret lidt senere.
Motorudvalget vil fra start inkludere en 100 hestes og 120 hestes benziner, samt et par mere økonomiske dieselmotorer i form af en 1.6 diesel med enten 110 eller 136 hk. De to sidstnævnte dieselmotorer har begge et blandet brændstofforbrug på 22,7 km/l. De to benzinmotorer overholde begge Euro 6 emissionsnormen, der træder i kraft i løbet af 2015.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Meriva er en af de mest alsidige biler i Opels program med stor vægt på ergonomi og enkel betjening. Bagsædet kan ændres fra tre sæder til to sæder, så der bliver ekstra plads til skuldre og ben, hvis behovet kun er transport af fire personer. Og de baghængte døre gør det ekstra nemt at komme ind og ud af bilen fra bagsædet eller at fastgøre et barn i en barnestol.

I kabinen er den største ændring et nyt Intellilink infotainment- og navigationssystem, der er ekstraudstyr. Det nye Intellilink system består af en syv tommer farveskærm med aux- og USB-indgang samt Bluetooth forbindelse med mulighed for audiostreaming. Udvendig får Meriva LED kørelys og LED baglygter som muligt ekstraudstyr.

tags: