1. Home
  2. Bilnyheder
  3. GT Academy kører igen
0

GT Academy kører igen

GT Academy kører igen
0
0

Historien om hvordan Gran Turismo, og spil som det, har påvirket en generation af bilnørder – både virtuelle som rigtige, må vente til en anden dag, men spillere der har ambitioner om at køre ræs I den virkelige verden, får nu endnu en chance for at deltage i det Nissan-støttede GT Academy.Arrangementet kører nu på fjerde år, og det etablerede format starter med en online tidstagning på en særlig Gran Turismo 5 bane, der er åben for alle med en PS3 og viljen til at bruge time efter time på at finpudse en omgangstid i håbet om at få en plads i den nationale finale.

De seks bedste fra hvert af disse lande vil kæmpe om en plads ved GT Academy Race Camp på Silverstone banen i England, hvor de vil gå fra at køre virtuelle biler til at køre virkelige biler i et ægte racerløb.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Vinderen af arrangementet vil blive forberedt på en international debut ved Dubai 24 Timer i januar 2013. Alle fire tidligere vindere har bevidst deres værd som oprigtige hurtige racerkørere i den rigtige verden.

Den første vinder Lucas Ordonez kører nu en LMP2 bil i Euro Le Mans serien og ved 24-timers løbet med andre, inklusiv Jann Mardenborough der vandt sidste års GT Academy, og er fabrikskører for Nissan.

Onlinedelen som omfatter en tidstagning i otte dele, går i luften d. 1. maj og løber til d. 24. juni. Hård modstand kan forventes.