1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Alfa Romeo afslører 4C til næste sommer
0

Alfa Romeo afslører 4C til næste sommer

Alfa Romeo afslører 4C til næste sommer
0
0

Den nye Alfa Romeo 4C vil blive officielt afsløret i produktionsklar form næste sommer, mange måneder tidligere end den originale dato – januar 2014, ved Detroit Motor Show.


Kilder i den italienske fabrikant har også bekræftet udviklingen af en afløser til den smukke 159, ved navn Giulia. Giulia vil blive bygget to forskellige steder, højest sandsynligt i Nordamerika og Europa.

Den vigtigste Alfa i årtier

Alfa Romeo 4C vejer kun 850 kg, takket været en karosse i kulfiber og sammen med Giulia er de vitale biler i forbindelse med genlanceringen af Alfa Romeo i Nordamerika. 4C skal her fungere som flagskibet for brandet.

Andre kilder i Fiat har også afsløret at den nye 300 hk stærke motor i 4C, på 1.7 liter med turboladning også vil finde vej til andre biler fra Fiat Gruppen.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Motoren som er skabt af aluminium, vil være at finde i den nye Spider, samt Dogde, Chrysler/Lancia og Jeep modeller, dog med lavere hestekræfter.

Fiats administrerende direktør, Sergio Marchionne bekræftede sidste uge at han ønskede at lancere en højtydende SRT udgave af den nye Dogde Dart, og det kan forventes at Alfas motor vil være at finde i denne.