1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ansigtsløft til Renault Espace
0

Ansigtsløft til Renault Espace

Ansigtsløft til Renault Espace
0
0

Renault Espace har hele 28 år på bagen og er iflg. Renault selv blevet til et ikon, men nu er der en opdateret model med nyt ansigt og et nøjsomt motorudvalg.

Espace blev afsløret for første gang i 1984, og i dag diskuteres det stadig om det var Chrysler eller Renault, som var først med MPV-konceptet. Espace har ekstra god plads og store vinduer, hvilket skaber en lounge stemning, da sæderne bl.a. er vendt mod hinanden.

Siden 1984 er der produceret 1,2 millioner eksemplarer, og nu er den opdaterede model klar, hvor der er lagt vægt på nye linjer, miljøvenlige motorer og bedre kabinekomfort.

Det er fronten som har fået de mest markante ændringer, hvor logoet bl.a. er mere opretstående på fronten mens hele layoutet også er ændret for at skaffe en mere elegant udstråling. – Indeni finder man et mere luksuriøst interiør med bl.a. Alcantara indtræk, navigationssystem, elektronisk parkeringsbremse og mulighed for tilkøb af bakkamera og indbyggede DVD-skærme til bagsæderne.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Lavest forbrug i segmentet

Der er plads til syv mennesker i Espace, og Renault har specielt arbejdet på ekstra miljøvenlige dieselmotorer, hvilket betyder en 130 hestes 2.0 liters dieselmotor med manuel gearkasse klarer omkring 17,5 km/l, mens CO2-emissionen er reduceret med 20 g/km.
Man vil dog også kunne købe en 150 eller 175 hestes model af motoren, hvis der er brug for ekstra power.

Den store 175 hestes motor har det laveste forbrug i segmentet, da det er lykkes at reducere forbruget med 1,7 liter per 100 km, hvilket betyder CO2-emissionen er 27 g/km mindre!