1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley bygger deres første hybrid
0

Bentley bygger deres første hybrid

Bentley bygger deres første hybrid
0
0

Mulsanne Hybrid Concept får debut på Beijing Motor Show. Kort efter følger SUV-modellen fra Bentley.

Detaljerne omkring Bentleys Hybrid Concept er få, men fascinerende. Bentleys traditionelle kunder må være forvirrede omkring en bil, der til forveksling ligner HM Dronningens Mulsanne med et  ændret farvetema. Bentley ønsker tydeligvis ikke at støde nogen.

Der kommer flere detaljer d. 20 april, hvor bilen vil blive fremvist på verdenspressen på Bentley Motor Show. Indtil videre er udmeldingen at bilen skal signalere Bentleys intention om at introducere plug-in modeller, med et helt hybridprogram til at følge I kølvandet. Introduktionen af hybridteknologi vil tilføje 25% flere kræfter med en 70% reduktion I CO2 for alle Bentley modeller. Den vil have en elektrisk rækkevidde på omkring 50 km uden CO2-udledning og motorstøj. Ikke at der var meget motorstøj til at begynde med.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Ifølge Bentleys bestyrelsesformand, Dr. Wolfgang Schreiber vil omkring 90% af Bentleys modelprogram være tilgængeligt som plug-in hybrid inden udgangen af dette årtusinde. Den første model vil være den nye SUV I 2017. Der er ikke flere detaljer omkring førnævnte, idet EXP 9 F I øjeblikket får en større makeover.

Det Mulsanne-baserede Hybrid Koncept er valgt af Bentley for at indikere at ‘hybridteknologi forstørrer luksusfølelsen og øger kræfterne’. De underspillede farver anvender kobber som stylingselement inde og ude for at signalere bilens ‘elektriske blodårer’. Der er detaljer på forlygter, bremsekalibre og emblemer.