1. Home
  2. Bilmærker
  3. Ford
  4. Læserbil: Ford Mustang GT
4

Læserbil: Ford Mustang GT

Læserbil: Ford Mustang GT
0
4

I dag skal vi snakke om en sand klassiker. Ford Mustang. Dette mesterværk er en af verdens mest populære biler igennem tiderne, og jeg var så heldig at prøve den i august 09.

Dette bæst repræsenterer amerikanske biler i bedste stil. Stor V8 motor, muskelbil som har det bedst på lige strækninger.
Jeg kørte i den i august i 5 dage, og det var en sand fornøjelse. Den var desværre med automatgearet som gjorde, at man havde lidt mindre kontrol over bilen, men heldigvis var automatgearet rigtig godt.

Den bedste oplevelse var når vi skulle ud på freeway(motorvej) og trykkede speederen i bunden. Det var som et monster, som der brød ud og begyndt at brøle helt vildt. En helt fantastisk oplevelse fra den fantastisk V8 motor.

I mange anmeldelser nævnes det også at Ford Mustangs V8 motor, er en af de sjoveste og fedeste V8’er til de penge, og det har de squ ret i!

Læs også:  Ford Explorer: En Elektrisk SUV Til Danmark

Ofte brokker europæerne sig jo over at interiøret er noget plastiklort i amerikanske biler, men sådan var det slet ikke med Ford Mustangen. Selvom det i USA er en bil til under 150.000 kr., så havde interiøret fornuftig kvalitet og højtaler og andet elektronisk var overraskende positivt.

Hvis man overvejer at købe sådan en i Danmark, så skal man være opmærksom på at de er produceret til amerikanske forhold, og derfor har deres modeller begrænset rustbeskyttelse.

Dog bliver det lidt svært at få den i DK, da vi har et fremragende afgiftssystem som gør, at du vil få svært ved at finde en brugt til under 500.000 i dk. Desværre. Flyt til Tyskland i stedet der kan du finde den fra godt 100.000 dk.

For fanden det er en fed bil!

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Ford Mustang GT
Ydelse: 300 hk ved 5750 o/min. 320 NM ved 4500 o/min.
Præstationer: 241 km/t. 0-100 på 5,2 sek.
Oplyst forbrug: 9,3 km/l.

Læs mere om hvem jeg er på min blog.