1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på den nye Peugeot 208
0

Danmarkspremiere på den nye Peugeot 208

Danmarkspremiere på den nye Peugeot 208
0
0

Interessen for den nye Peugeot 208 har været massiv, og den første omtale yderst positiv.

Den nye 208’er skal løfte arven fra 80’ernes kultbil som var den legendariske 205’er. Opgaven starter d.12-13 maj, hvor Peugeot 208 har Danmarkspremiere!

Kigger man på oprindelseslandet Frankrig er der allerede underskrevet 19.000 slutsedler, og det vidner om den allerede er godt på vej til at blive et normalt syn i hjemlandet. 208 er dog også en vigtig bil for Peugeot, da den kan hjælpe det franske mærke med at få styr på økonomien igen.

Der er mange specielle detaljer ved Peugeot 208, hvor en af dem er det lille rat som man ser henover, og dermed får et mere direkte udsyn til instrumentbrættet. Bilen har også været på slankekur og tabt hele 173 kilo i forhold til fodgængeren, hvilket også smitter af på CO2-udledningen som er nede på kun 87 g/km!

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Ifølge de første mange udtalelser om den lille ny er den dog stadig sjov at køre.

Priser fra kun 126.990 kroner!

For en bil kan blive populær er prisen altafgørende, og med priser fra 126.990 kr. bør de fleste som leder efter ny bil kunne være med. Af standardudstyr finder man bl.a. ESP, 6 airbag, 16” alufælge, CD-radio, el-ruder for, el-betjente sidespejle med blinklys, head-up instrumentpanel mv.
Den kan bestilles i tre forskellige udstyrsniveauer og motorprogrammet består af fire forskellige benzinmotorer og fire forskellige dieselmotorer.

Vælger man Active-niveauet indbefatter det bl.a. Indfarvede elektroniske sidespejle med varme, 7” Touch-Screen infotainmentsystem med bluetooth, aircondition, fartpilot/-begrænser m.v.

Topniveauet Allure har 16” alufælge, bi-zone klimaanlæg, læderrat, Visi Pack, forkromet udstødning, LED kørelys, kromliste omkring vinduer og meget andet.

Læs også:  Škoda Enyaq kåret til årets brugtbil 2024
[table “” not found /]

tags: