1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på opfrisket Hyundai i30
0

Danmarkspremiere på opfrisket Hyundai i30

Danmarkspremiere på opfrisket Hyundai i30
0
0

D.28 februar – 1. marts er der Danmarkspremiere på den opfriskede Hyundai i30.

Priserne starter ved 174.995 kr., og den nye i30 har langt mere udstyr end tidligere. Den fem års garanti uden kilometerbegrænsning er selvfølgelig også bibeholdt.

Det er ikke en komplet ny Hyundai i30, men der i mod en forfrisket udgave – også kaldt for et facelift. Udvendig er den blevet skarpere med bl.a. en mere aerodynamisk front, mens i30’eren også indvendig er blevet forbedret. Bl.a. er støjniveauet reduceret og standardudstyret er meget omfattende. Aircondition, sædevarme, varme i rattet, LED-kørelys og rat samt gearknop i kunstlæder er iblandt standardudstyret. Udstyrsniveauerne hedder Active, Active Plus og Premium.

Active Plus koster 15.000 kr. mere end standardudgaven, og byder bl.a. på følge ekstraudstyr: parkeringsassistent, fartpilot, armlæn i midterkonsol og Bluetooth. Premium har 15” alufælge, elruder bag, fuldautomatisk klimaanlæg og meget mere.

Søger man noget specielt ekstraudstyr, er det muligt at købe en eller flere af de tre skræddersyede ekstraudstyrspakker. Den ene af disse er Vision og inkluderer regnsensor, el-indklappelige sidespejl og blink i spejle.

Hyundai i30 vil fortsat kunne erhverves som 3- og 5 dørs samt stationcar. De 174.995 kr. er for en tre dørs, mens prisen for en fem dørs er cirka 15.000 kroner højere. Stationcarudgaven koster 30.000 kroner yderligere.

Nyt motorprogram

Der er tre motorer er vælge iblandt, hvoraf to er benzinmotorer. Den mindste er en 1.4 liters 100 hestes benzin, mens den største benzinmotor yder 135 hypper fra en 1.6 GDI. Dieselmotoren er en 110 hestes 1.6 liters, der kører op mod 27,8 km/l, og kan tilkobles en syvtrins DCT automatgearkasse.

Til sommer introducerer Hyundai også en 1.6 liters turbomotor med 186 hk. Du kan læse mere om den her.

Her kan du se priserne på den femdørs variant:

priser på faceliftet Hyundai i30

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej
tags: