1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Vil du prøvekøre en bil? Volkswagen kommer til dig!
0

Vil du prøvekøre en bil? Volkswagen kommer til dig!

0
0

Volkswagen har netop lanceret et nyt initiativ i vores naboland Sverige, hvor de kommer til dig, hvis du vil prøvekøre en bestemt bil. Navnet er ”Instant Test Drive”.

Således slipper kunder for at tage forbi den lokale Volkswagen-forhandler, og det er højst sandsynligt letter at arrangere med hele familien, at de kan se den potentielle nye bil. Derudover er der også noget rart ved, at man som kunde er i hjemlige omgivelser. F. eks vil man også lettere kunne sammenligne pladsforholdene mod den gamle bil.

Man booker en testkørsel via en applikation på sin smartphone, hvorefter sælgeren kommer forbi med bilen på det aftalte tidspunkt. I applikationen får man de fornødne spørgsmål omkring den specifikke bilstørrelse og andre detaljer – f. eks hvor sælgeren skal hente dig, og hvor testkørslen skal stoppe henne.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

Vi håber initiativet vil blive udvidet til Danmark, men vi tvivler på, at det er noget de potentielle VW Up! købere vil få glæde af, da man kan forestille sig, at der skal være en vis form for profit på bilen, før det kan betale sig.