1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Peugeot teaser nyt kabinedesign
0

Peugeot teaser nyt kabinedesign

0
0

For få dage siden florerede de første lækkede billeder af et nyt kabinedesign til den kommende 3008, og nu er de første officielle billeder kommet.

2016-peugeot-i-cockpit-3

Billederne og videoen viser næste generation af Peugeots i-Cockpit, og det ser ganske lovende ud. Den nuværende Peugeot 308 kabine er allerede ganske indbydende, men det nye i-Cockpit design er yderst futuristisk og spændende.

På billederne kan du se kabinedesignet, hvor speedometret er en 12,3” højtopløselige skærm, mens der i midterkonsollen er en 8” touchskærm. Systemet byder selvfølgelig på Bluetooth, stemmegenkendelse/voice control, et system som kan oplæse og sende SMS-beskeder, Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink og 3D navigation med realtids trafikmeldinger fra Tom Tom Traffic.

2016-peugeot-i-cockpit-1

Andre sjove detaljer er sædemassage og et specielt system, der lader en enten køre i ”Boost” for dynamisk kørsel eller ”Relax” for komfortabel kørsel.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Desuden fortæller Peugeot, at det nye kabinedesign bruger materialer i højere kvalitet.

2016-peugeot-i-cockpit-5

Det forventes den anden generation af Peugeot i-Cockpit vil være at finde i den nye 3008, der får debut ved Paris Motor Show i oktober 2016.

tags: