1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Få et nærmere kig: Den nye Mercedes S-klasse cabriolet
2

Få et nærmere kig: Den nye Mercedes S-klasse cabriolet

Få et nærmere kig: Den nye Mercedes S-klasse cabriolet
0
2

Det første teaser-billede Mercedes offentliggjorde af den nye Mercedes S-klasse cabriolet, var ikke meget værd (se det her). Nu er sløret dog blevet løftet helt, og vi bringer her en lækker billedserie.

Vi indrømmer gerne, at Mercedes S-klasse cabriolet højst sandsynligt må være den ultimative cabriolet – vi er i hvert fald allerede solgt! Premieren finder sted ved Frankfurt Motor Show, og det bliver altså her, at de første vil kunne se den store luksuscabriolet rulle taget af og på.

Den nye S-klasse cabriolet er den første firesæders luksuscabriolet fra Mercedes siden 1971, og Mercedes har allerede været ude og kalde den for ”verdens mest komfortable cabriolet”. Ja, forventningerne kan simpelthen ikke blive højere!

S-klasse cabrioletmodellen kan blive udstyret med alverdens smarte systemer, der sikrer man aldrig kommer til at føle sig utilpas bag rattet. Bl.a. kan man tilkøbe et ”kit” som beskytter ekstra godt mod vinden, få varm luft i nakken og aktivere varme i både paneler og sædet.

Slår man taget op eller ned tager det 20 sekunder, og man kan køre med en hastighed op til 60 km/t imens man kører den trelags soft top af eller på. Farven er enten sort, mørkeblå, beige eller mørkerød.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Power eller Power?

Motorudvalget er desuden ret simpelt: en 455 hestes S500 eller den ekstra 585 hestes S63 4Matic. Vælges den sidstnævnte udgave er 0-100 km/t overstået på blot 3,9 sekunder, så foruden at være meget komfortabel, så vil den også være meget hurtig – hvilket den ”kun” 455 hestes 4.7 liters V8-udgave dog også er…

Salget starter i december 2015, men de første modeller vil først trille ud på vejene i foråret 2016.