1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Rolls-Royce Phantom
0

Facelift til Rolls-Royce Phantom

Facelift til Rolls-Royce Phantom
0
0

Rolls-Royce Phantom har fået sit mest omfattende facelift siden lanceringen i 2003. Den nye, reviderede udgave blev afsløret i går ved Geneve Motr Show, men Phantom Series II kan kun adskilles fra forgængeren ved nogle diskrete designændringer. Den største ændring er mekanisk, og består af tilføjelsen af en 8-trins automatgearkasse, et nyt differentiale og ny elektronik i kabinen.

Den nye 8-trins automatgearkasse erstatter den gamle 6-trins enhed. Den er koblet sammen med den uændrede 455hk stærke 6.7-liters V12 motor. Brændstoføkonomien er forbedret med 10 % og CO2-udledningen er faldet fra 388g/km til 347g/km.

Rolls-Royce beskriver selv designændringer som ’ultra-diskrete’. Phantom Series II er den første produktionsbil til at avende forlygter der udelukkende lyser ved hjælp af LED-teknologi som standard. Lygterne er adaptive, og ændrer lysstyrke afhængigt af hastigheden. Andre ændringer består i en ny frontkofanger samt lygter.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Ændringerne gælder alle fire modeller i Phantom-serien: sedan og sedan med lang akselafstand, coupé samt drophead. De første Series II modeller vil være klar til levering ved udgangen af juni, med en pris der er ca. 5 % højere end den nuværende.