1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Faceliftet Rio – som Intro Edition
1

Faceliftet Rio – som Intro Edition

Faceliftet Rio – som Intro Edition
0
1

KIA er klar til at introducere den faceliftede Rio, og det gør de med en såkaldt Intro Edition, hvor uden merpris får udstyr for 20.000 kroner!

Priserne for den faceliftede KIA Rio starter ved 109.999 kroner, men vil man have Intro Edition er prisen 139.999 kr. for den tre-dørs og 144.999 kr. for den fem-dørs. Motoren er en 1.2 liters benzin, hvilket er en mindre interessant sag, men udstyret er derimod lokkende. Elruder for og bag, aircondition, supervision cluster, højdejusterbart førersæde, premium sædebetræk, læderrat og lædergearknop, fartpilot, speedlimiter, Bluetooth og autolight control gør den særdeles veludstyret.

Standardudstyret inkluderer bl.a. ”follow me home” – lys, komfortblink, fjernbetjent centrallås, som aktiveres fra foldenøgle, indfarvede dørhåndtag og spejle. Sidstnævnte styres elektronisk og er med varme. Indvendigt er der fuld audiopakke, som kan betjenes fra rattet, high glossy sorte detaljer og metalfarvede indlæg, 60/40 splitbagsæde, multijusterbart rat og board computer.

Kan også privatleases

Vil man hellere lease, kan det lade sig gøre, at privatlease en Rio Intro Edition 1.2 benzin i 36 mdr. for 1.995 kr. om måneden med en engangsydelse på 9.995 kr.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje
tags: