1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første videoanmeldelse af ny Jaguar XF
2

Første videoanmeldelse af ny Jaguar XF

0
2

Du har set billeder af den nye Jaguar XF, men endnu ikke selv siddet bag rattet af den nye brite. Vi giver dig nu muligheden for at komme bag rattet af den nye XF. Ja, det er kun i form af videoanmeldelse. Det er vel bedre end ingenting.

AutoExpress har nemlig været bag rattet af den nye luksuriøse slæde, og vores høje forventninger til bilen lyder umiddelbart til at være indfriet. Designet er godt – den ligner den gamle – imens elektronikken er helt ny. Blandt andet på grund af den nye Integral Link-opsætning på baghjulene, der sikrer en bedre og mere glidende kørsel. Fuldstændig ligesom på den nye Jaguar XE.

Jaguar XF sendes på markedet som konkurrent til de tre tyske musketerer Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes-Benz E-klasse. Spørgsmålet er om den i virkeligheden kommer ind på det tysk-dominerede marked. Anmelderen i videoen er inde på, at den 2.0-liters diesel med enten 163hk/380nm eller 180hk/430nm er den motor, som man skal gå med.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Jo, du kan da få en 3.0-liters turbobenziner med over 380 hestekræfter. Den er nok også knap så økonomisk.

Priserne kender vi ikke, før den nye XF kommer til Danmark i efteråret. Se i mellemtiden AutoExpress’ anmeldelse ovenover.

tags: