1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford C-Max med automatisk parkering!
0

Ford C-Max med automatisk parkering!

Ford C-Max med automatisk parkering!
0
0

Går du i panik når du skal lave en parkering? Så er den nye Ford C-MAX måske noget for dig! Den kommer sidst på året og den vil bl.a. kunne blive udstyret med automatisk parkeringssystem som hedder Ford Active Park Assist.

Det specielle ved Ford Active Park Assist som gør, at du kan klemme dig ind, hvor du ikke troede du kunne før, er at det scanner begge vejsider for egnede parkeringspladser, mens C-Max’en kører!

Når du så har fundet den plads, hvor du ønsker at holde, så lader du bare automatikken overtage, og så er din bil hurtigt og sikkert på plads!

Hvordan scanner den?

Systemet har 10 sensorer det arbejder med, og de er placeret på C-Max’ens sider og kofangere. Så længe du ikke kører hurtigere end 30 km/t, scanner side-sensorerne, så når den har fundet en tilgængelig plads, aktiveres en alarm og en visuel besked toner frem i instrumentpanelet.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Hvordan fungerer automatisk parkering med Ford Active Park Assist?

Når du skal parkerer med Fords parkeringssystem, så bliver føreren instrueret via instrumentpanelet, og har selvfølgelig kontrol over både speeder samt bremse. Mens bilen parkerer sig automatisk kan man dog maks. gøre det med en hastighed på 10 km/t.

Da man ikke kan sige at Ford C-Max er en lille bil, så er det en klar fordel med sådan et system!

tags: