1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford er klar med stærke priser på privatleasing
2

Ford er klar med stærke priser på privatleasing

Ford er klar med stærke priser på privatleasing
0
2

Var det noget med en Ford Fiesta til 1.895 kr. om måneden eller en Focus Stationcar til blot 3.095 kroner? Sådan lyder tilbuddet i øjeblikket hos Ford.

Tilbuddet på den faceliftede Fiesta lyder på 4.995 kr. i udbetaling og en ydelse på 2.895 kr. de første 12 mdr., hvorefter ydelsen falder til 1.895 kr. de efterfølgende 24 måneder. Bilen er udstyret med en 80 hestes 1.0 liters motor, som er angivet til 23,3 km/l.

Trend+ udstyrsniveauet inkluderer aircondition, Ford SYNC med Bluetooth og automatisk nødopkald, opvarmede forsæder, fjernbetjent centrallås, radio/CD-afspiller og det innovative Ford MyKey, der giver mulighed for at indstille den ene nøgle med bl.a. tophastighed og lydstyrke på audiosystemet.

Focus stationcar privatleasing

Udbetalingen på den faceliftede Focus Stationcar er 9.995 kr. med en månedlig leasingydelse på 3.095 kr. I dette tilfælde får man den imponerende 1-liters EcoBoost motor under hjelmen med 125 hk og 170 Nm. Motoren har vundet titlen International Engine of the Year tre år i træk, og er angivet til 20,8 Km/l i gennemsnit – CO2-udledningen er 110 g/km.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Udstyrsniveauet Trend indebærer Ford SYNC II med Bluetooth, stemmestyring og automatisk nødopkald, den 8” store touch screen med indbygget navigation, klimaanlæg med to zoner og metallak. Udstyrsdetaljer som læderrat, fartpilot med hastighedsbegrænser og opvarmede forsæder er naturligvis også standard.