1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Forsmag på den næste Subaru Legacy
0

Forsmag på den næste Subaru Legacy

Forsmag på den næste Subaru Legacy
0
0

Den helt nye Subaru Legacy er blevet teaset før den officielle debut på Chicago Motor Show senere på måneden.

Subaru har frigivet et teaserbillede af den kommende Legacy, der forventes på markedet senere på året. Den helt nye model vil få debut på Chicago Motor Show senere på måneden, men Subaru har endnu ikke bekræftet hvorvidt bilen vil blive hentet til Danmark.

Billedet viser en strømlynet og mere stilfuld profil end i den nuværende model. Forruden er tilbagelænet med smalle A-stolper for at give et mere sportsligt udtryk. En prominent linje langs siden af Legacy’en ender i baglygter der snor sig rundt om karrosseriet.

Produktionsudgaven af Legacy blev først fremvist i konceptform på Tokyo Motor Show i slutningen af sidste år. En talsmand fra Subaru, der allerede havde set produktionsudgaven oplyste at det endelige produkt ville være væsentligt mindre end konceptet men ville anvende flere detaljer fra konceptbilen.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Motorudvalget er endnu ikke bekræftet men valgene kunne omfatte den 175-hestes 2.5-liters firecylindrede boxermotor og en turboladet 250 hestes 2.0-liters firecylindret motor. Som alle andre Subaruer vil den nye Legacy have permanent firehjulstræk.

Bilen vil blive afsløret d. 6. Februar med en planlagt lancering i begyndelsen af 2015.