1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Her er den nye Audi RS6
0

Her er den nye Audi RS6

Her er den nye Audi RS6
0
0

Audis børnecontainer fra helvede er tilbage med mere punch.Vi taler naturligvis om den nye generation af Audi RS6 Avant, da de første billeder og specifikationer ramte internettet I dag.

Fra hvad vi kan forstå fra den russiske side Autowp, siger den nye RS6 Avant farvel til den tidligere models 571 hk og 650 Nm stærke 5.0-liters bi-turbo V10-motor, og får i stedet Audis spritnye 4.0-liters V8 TFSI motor, der skulle yde 552 hk og 700 Nm i denne udgave.

Hurtigere end forgængeren

En ottetrins automatgearkasse trækker alle fire hjul gennem Audis quattro-system, med et sportsligt spærredifferentiale. Den nye stationcar klarer 0-100 km/t på kun 3.9 sekunder, med en topfart på 304 km/t, mens den kan rumme 1,680 liter i bagagerummet.

Til sammenligning klarede den gamle, V10 RS6 Avant præstationen på 4.6 sekunder og havde en topfart på 274 km/t.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Mulig premiere næste måned

Designet på det nye flagskib i A6 modelrækken, er nøjagtigt hvad man kunne forvente af et medlem af Audi RS familien, med større skærmkasser, ny kølergrill, nye kofangere, sideskørter og en bredere diffuser med større afgangsrør i begge sider.

RS6 Avant får også den traditionelle aluminiumsfinish på sidespejlene og tagbøjlerne, en spoiler bagtil og nye, større alufælge  med sportsdæk, samt et stort ’quattro’-emblem på frontgrillen.

I kabinen finder man alle de sædvanlige detaljer, såsom et fladt rat, røde nåle i speedometeret, metervis af kulfiber og sportssæder i læder samt alcantara.

Det er endnu uvist, hvorvidt RS6 Avant får premiere ved Detroit Motor Show til næste måned, eller Geneve Motor Show til marts.