1. Home
  2. Baggrund
  3. Jeremy Clarkson får 10 gange mere i løn hos Amazon!
13

Jeremy Clarkson får 10 gange mere i løn hos Amazon!

Jeremy Clarkson får 10 gange mere i løn hos Amazon!
0
13

Det er næppe fordi Jeremy Clarksom kommer til at klage over sin årsløn hos Amazon, da han vil tjene omkring enorme 99,3 millioner årligt! Dette er cirka en tidobling af hans gamle årsløn hos BBC, så han får næppe svært ved at betale huslejen.

Med den årsløn topper Jeremy Clarkson også listen som Storbritanniens bedst betalte TV-vært. Richard Hammond, James May og produceren Andy Wilman er dog også steget i løn i forbindelse med skiftet, men de må ”nøjes med” cirka 73,5 millioner kr. om året. Men mon ikke også de er godt tilfredse med dette?

Amazon bruger over 1,6 milliarder på 36 afsnit

I alt har Amazon budgetteret med cirka 1.630.000.000 til tre år af det nye Top Gear program. Det betyder der er over 45 millioner kroner til hvert afsnit af det nye Top Gear program, mens BBC ”kun” spenderede fem millioner på et almindeligt afsnit og knap 10 millioner kroner, når den skulle have hele armen.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Med det astronomiske budget kan Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May faktisk købe en Porsche 918, McLaren P1 og LaFerrari til en gruppetest. Praktisk talt er det kun fantasien som sætter grænser for det nye sjov.

Hos Amazon har man dog været nødsaget til, at skaffe sig et populært program, for at kunne tage kampen op mod konkurrenten NetFlix, der har markant flere tilmeldte brugere. Men mon ikke Clarkson, Hammond og May kan hjælpe med at lave om på dette?

Vi glæder os til at se om det tidobbelte budget også gør programmet tilsvarende bedre.