1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kviktest: Volkswagen up! high up!
0

Kviktest: Volkswagen up! high up!

Kviktest: Volkswagen up! high up!
0
0

Vi har tidligere haft den lille Volkswagen up! til test i mellemudstyrsniveauet move up!. Nu kom turen dog til high up!, og derfor må spørgsmålet være om det er pengene værd?

Det vi allerede ved

Da vi før have up! til test var vi ikke i tvivl om, at Volkswagen har løftet niveauet for klassen, hvis man ser bort fra søskende Citigo og Mii, da konkurrenterne har svært ved at følge med. – Vi lavede bl.a. en duel mellem up! og Picanto.

Up! er nemlig først og fremmest en lille bil som føles under kørsel og når man ser på kvaliteten som en langt større og dyrere bil. Derudover så er udstyrsniveauer omfattende, hvilket specielt gælder for high up! som vi har testet her, men det udstyrsniveau kan du læse om forneden.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Priserne starter fra lige under 90.000 kr., men det ikke kun nyhedsværdien i, at man kan få en VW til under 100.000 kr. som gør den ekstra spændende. Den kører og føles nemlig flere niveauer bedre end konkurrenterne samtidig.

High up! udstyrsniveauet

Vælger man den dyreste model er prisen 117.990 kr., hvilket bl.a. inkluderer 15” letmetalfælge, tågeforlygter, gearknop i læder, håndbremsegreb i læder, elektrisk indstillelige og elopvarmede sidespejle, sædevarme foran og muligvis klassens bedste 3-eget læderrat.

Herudover var testbilen udstyret med DK-pakken til high up! som inkluderer det smarte Navigon multimediesystem, som man kan tage med ud af bilen. – Det gør endda kørslen ekstra spændende, da der er mange muligheder for få informationer omkring kørslen og bilen.
Pakken inkluderer dog også parkeringssensorer bag med optisk visning på GPS’en, fartpilot og et fantastisk multifunktionsanlæg, hvis man sammenligner med andre alternativer i klassen.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Konklusion:

Ved den tidligere test gav vi fem ud af seks mulige stjerner, men denne gang hæver vi det til fem en halv! High up! løfter up!’s niveau til luksus i den mindste klasse, som ingen af konkurrenterne kommer i nærheden af, og det er endda til en pris de fleste kan være med på.

Du kan læse vores fulde test af Volkswagen up! her.

[table “” not found /]