1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lækkede billeder af den nye Subaru WRX STI
0

Lækkede billeder af den nye Subaru WRX STI

Lækkede billeder af den nye Subaru WRX STI
0
0

Den nye Subaru WRX STI får debut på Detroit Motor Show næste uge. Se billeder og detaljer her.

Billeder af den nye Subaru WRX STI er blevet lækket på netop, før bilens officielle præsentation på Detroit Motor Show senere på måneden. Det danske salg forventes at begynde i udgangen af 2014, men få detaljer om den hurtigere WRX STI er endnu vidste. Det forventes at bilen vil have over 300 hestekræfter samt forbedret affjedring og bremser.

Billederne viser en bil med et væsentligt mere aggressivt bodykit og en rally-inspireret bagspoiler, i dur med klassiske Imprezaer. Større fælge hjælper med at udfylde de brede skærmkasser og flere detaljer forventes når bilen får premiere på Detroit Motor Show.

Den regulære sedan fik debut på Los Angeles Motor Show og skuffede mange fans ved at distancere sig fra det tidligere fremviste koncept. Den nye bil ligger sig meget tæt op af den udgående model.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Men Impreza har nu aldrig handlet om uforfalsket skønhed, så det er som altid det indre der tæller. Den gamle 2.5-liters boxerturbo i WRX er erstattet med en 2-liters af samme type. Den yder 270 hestekræfter og 340Nm og trækker alle fire hjul gennem en sekstrins manuel gearkasse eller CVT Lineartronic gearkasse. Sidstnævnte kunne vise sig på populært i automatgearkasse-venlige lande som USA, men de fleste købere vil fortsat vælge en WRX med manuelt gear. 0-100 km/t vil tage omkring 5 sekunder og topfarten forventes at være i omegnen af 250 km/t.

Et nyt torque-vectoring system skal komplimentere firehjulstrækket mens affjedringen er stivere end tidligere WRX modeller, med MacPherson for og dobbelt wishbone bag. Servostyringen er elektrisk og stivere gearkasseophæng skulle gøre bilen skarpere.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Anvendelsen af højstyrkestål i WRX’erens karrosseri gør den stivere, om end lettere end nogensinde og begge attributter forbedrer dynamikken. Akselafstanden er 25mm længere end forgængeren, hvilket også gavner pladsen på bagsædet. Bagdørene er endvidere forstørret for at gøre øge tilgængeligheden på bagerste række.

Selve interiøret adskiller sig ikke væsentligt fra den forrige WRX, men bedre pladsforhold og forbedrede materialer lader bilen differentiere sig. Nyt er et rat med flad bund og et Harmon/Kardon anlæg på ekstraudstyrslisten.

Salget af den nye Subaru WRX vil begynde i 2014. De danske priser forventes at starte under 700.000 kroner.