1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes-Benz udvider modelprogrammet
0

Mercedes-Benz udvider modelprogrammet

Mercedes-Benz udvider modelprogrammet
0
0

Administrerende direktør for Mercedes-Benz, Dieter Zetsche har offentliggjort et ambitiøst program om at lancere 10 nye og 22 faceliftede modeller inden for de fem forskellige markedssegmenter som den tyske bilfabrikant opererer i, inden 2015.

Den ekspansive strategi er skabt med henblik på at matche de projekterede væksttal for rivalerne hos Audi og BMW inden midten af årtiet.

Mercedes vil beholde deres kernemodeller, såsom C, E og S-klasse og alle de nuværende varianter af overstående, men vil nævneværdigt fokusere på de lavere udgaver af deres modelprogram.

Porsche 911-rival

En af de største kommende nyheder fra Mercedes vil være at bygge en ny konkurrent til Porsche 911, ved navn Mercedes-Benz SLC. Den nye sportsvogn forventes at blive præsenteret i 2014. Bilen er i øjeblikket under udvikling, og er et samarbejde mellem selve Mercedes-fabrikken og den sportslige underafdeling, AMG.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Dieter Zetsche indikerede at den frontmotoriserede sportsvogn vil være en tilføjelse til fabrikants modeludvalg i mellemstørrelsen, der også vil inkludere den nye, 4. generation af C-klassen, som forventes på markedet i 2014, efterfulgt af stationcar samt coupéudgaven af førnævnte. En ny åben C-klasse cabriolet forventes også i 2015, sammen med en faceliftet udgave af den nuværende SLK i 2014.

tags: