1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes lækker billeder af CLS Shooting Brake AMG
0

Mercedes lækker billeder af CLS Shooting Brake AMG

Mercedes lækker billeder af CLS Shooting Brake AMG
0
0

Officielle billeder af bilen befandt sig kortvarigt på Mercedes-Benz’ egen hjemmeside.

I kølvandet på den globale afsløring af Mercedes CLS Shooting Brake ved Goodwood, er billeder af AMG versionen dukket op. Lækket direkte fra Mercedes selv, og det amerikanske magasin ’Car and Driver’ var hurtig til at gemme dem.

Billederne viser en Shooting Brake med en ny udstødning og bagkofanger, en mere aggressiv kølergrill og nye fælge. Som altid med AMG, er de kosmetiske ændringer relativt begrænsede, selvom de giver en diskret hentydning til bilens ydeevne.

AMG i vanlig stil

Kræfterne kommer fra samme 5.5-liters twin-turboladede V8 motor der anvendes i CLS 63 AMG. I standardtrim yder den 518hk og 671Nm, men forvent en ’Performance Pack’ der hæver ydelsen til 550hk og 767Nm. Gearkassen er en syvtrins Speedshift automatgearkasse.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Mercedes har nu fjernet alle spor af Shooting Brake AMG på hjemmesiden. Men forvent den hos forhandlerne kort efter at Shooting Brake kommer til landet i november.

Samtidig går der forlydenhed om at BMW tænker at udvide 6-serie familien for at tage kampen om mod truslen fra Shooting Brake. ’BMW Blog’ påstår at en 6-serie Grand Touring kunne være på markedet i 2014.
Og selvom BMW endnu ikke har bygget en M5 Touring, kunne CLS Shooting AMG få dem på andre tanker.

Læs også mere om den nye CLS Shooting Brake her.