1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes planlægger flere S-klasse modeller
0

Mercedes planlægger flere S-klasse modeller

Mercedes planlægger flere S-klasse modeller
0
0

Udvalget af Mercedes-Benz S-klasse modeller, vil blive større og inkludere hele fem varianter inden for de næste to år. En prototype af den nye Mercedes S-klasse er for nyligt blevet spottet, og bilen forventes lanceret næste år.

Den regulære sedan vil blive efteffulgt af en model med lang akselafstand, sammen med to superluksuriøse Pullman-udgaver, der vil måle op til 6 meter eller længere, der skal fungere som erstatning for den lukkede Maybach afdeling.

En ny S-klasse coupé vil også blive præsenteret. Bilen skal erstatte den eksisterende CL, og en åben S-klasse cabriolet vil også være at finde på markedet inden udgangen af 2014.

Andre nye biler i Mercedes-Benz’ modeludvalg, vil være den nye SL, der kommer på markedet fra april i år, samt faceliftede udgaver af SLS AMG coupé og roadster i 2015.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

En elektrisk udgave af SLS forventes også at blive præsenteret næste år.

Den eksisterende E-klasse forventes også at blive fornyet ved dens facelift. Den vil bl.a få nye paneler hele vejen rundt, med undtagelse af dørene og taget. Der planlægges også en nye serie motorer, der bl.a. vil bestå af en 1.8-liters benzinmotor med turbolader.

Sammen med sedan-udgaven af E-klasse, vil stationcar udgaven og coupé og cabriolet-udgaverne også blive faceliftet inden 2015, sammen med den faceliftede udgave af Mercedes CLS, der forventes på markedet inden 2014, og den helt nye CLS Shooting Brake, der vises frem senere i år.