1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Kia SUV-Crossover Sportage
0

Ny Kia SUV-Crossover Sportage

Ny Kia SUV-Crossover Sportage
0
0

På Geneve Auto Show tidligere i år fremlagde Kia deres nye serieproduktion af SUV-Crossover; Sportage. Bilen vil blive produceret på den nye slovakiske fabrik, hvor Hyundai IX35 og Kia Cee’d også bliver produceret.
KIA har store planer med den nye model og udtaler:

’’Vi planlægger at producere mere end 35.000 enheder af den nye Sportage indtil udgangen af 2010, mens den totale produktion forventes at stige fra 150.020 enheder i 2009, til rundt regnet 200.000 enheder i 2010’’.

Om Sportage

Den nye Sportage vil også udfylde et helt nyt rum hos Kia, så vi er ikke i tvivl om at den nok skal blive en succes.

Den nye Kia Sportage vil blive solgt med en 2.0 liters R-diesel med enten 136 eller 183 hestekræfter samt en 2.0 liters 4-cylinder benzin motor med 163 hestekræfter.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Kia har dog planer om at udvide porteføljen med både en ny 1.7 liters diesel og en 1.6 benzin!

Vi kan også fortælle, at den vil være udstyret med ISG-teknologi (Idle, Stop & Go – elektronisk start/stop system), som vil minimere brændstofforbruget mens den står i tomgang.

Derudover er den udstyret med elementer der bl.a. reducerer luftmodstanden og det sikrer at der heller ikke forbrændes lige så meget brændstof ved højere hastigheder.

Her til sidst!

Denne Kia vil også være udstyret med et automatisk parkeringssystem, hvilket betyder at du ikke behøver at parkerer bilen selv, du skal faktisk kun bestemme farten på bilen imens den parkerer sig selv!

Kan den kun købes i Orange? Nej, den vil også kunne købes i 9 andre farver!

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Du kan skrive dig op her, og få mere information om Sportage!