1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Land Rover Discovery Sport billedserie
0

Ny Land Rover Discovery Sport billedserie

Ny Land Rover Discovery Sport billedserie
0
0

Land Rover introducerer nu deres helt nye Discovery Sport, der har plads til syv personer. Den har fået et nyudviklet multilink baghjulsophæng, et optimeret motorprogram og klassens første fodgængerairbag.

Briterne selv kalder den for klassens mest alsidige og kompetente premium compact SUV i sin klasse.

Interiøret er eksklusivt med også opbygget meget funktionelt og råt.

Teknisk set har Discovery Sport fået en lang vandring i affjedring og et nyudviklet multi-link baghjulsophæng, der giver gode køreegenskaber på både faste underlag, samt de lidt mere udfordrende typer veje. Med approach-, departure- og breakover-vinkler på hhv. 25, 31 og 21 grader, Land Rovers særlige Terrain Response®-teknologi og evne til at forcere vand i op til 60 centimeters højde har Discovery Sport de bedste on- og off-road egenskaber i sin klasse. Active Driveline-systemet kan også skifte mellem to- og firehjulstræk og sikrer reduceret brændstofforbrug samt forbedrede on- og off-road egenskaber.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Motorudvalget består af de velkendte diesel og benzinmotorer, men denne gang i optimerede versioner. Senere følger også en mere effektiv ED4 turbo dieselmotor, hvor CO2-udslippet er sølle 119 g/km. Gearkassen er enten en sekstrins manuel eller nitrins automatgearkasse, ligesom der kan vælges mellem enten to- eller firehjulstræk.

Den nye Land Rover Discovery Sport kommer til Danmark i begyndelsen af 2015. Konkurrenterne bliver eksempelvis Volvo XC60 og den kommende Jaguar XQ.