1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Nissan X-Trail
0

Ny Nissan X-Trail

Ny Nissan X-Trail
0
0

Udover en faceliftet Juke har Nissan også en helt nye X-Trail med ved Geneve Motor Show. X-Trail bygger stadig videre på Nissans 4×4-traditioner, og med det nye design er X-Trail faktisk blevet nogenlunde pæn. Designstilen bærer selvfølgelig præg af den nye Qashqai, Juke og Murano.

Kabinen er selvfølgelig også blevet forfinet, hvor syv mennesker endda kan finde siddeplads. Man har indrettet kabinen således, at der er en skrånende teatersædekonstruktion, så alle passagerer har et godt udsyn. Materialevalget er revurderet og forbedret, mens man har forbedret adgangen til bagsædet. Desuden er den nye generation af NissanConnect med smartphone integrering også med til at gøre kabinen mere moderne.

Den nye X-Trail er bygget på den nye fællesudviklede Renault-Nissan Alliance Common Module Family (CMF)-platform, og bilen er lige så hårdfør og gennemført som den foregående model, men med innovativ teknologi og fremragende komfort ifølge Nissan.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Under motorhjelmen finder man en raffineret og økonomisk 130 hestes dCi dieselmotor. Man kan både vælge mellem forhjulstræk og firehjulstræk, hvor sidstnævnte omfatter Nissans nyeste generation af ALL MODE 4×4-i-transmissionen.

X-Trail vil blive bygget på ni forskellige fabrikker rundt om i verden, og forgængermodellen var en af koncernens bedst sælgende biler, hvorfor der er høje forventninger til den nye.