1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Renault Mégane står i Frankfurt
0

Ny Renault Mégane står i Frankfurt

Ny Renault Mégane står i Frankfurt
0
0

For få dage siden kunne vi vise de første officielle billeder af den nye Mégane, men nu er alle informationer offentliggjort.

Den nye Mégane står i Frankfurt ligesom en række andre nye spændende biler. Frankfurt Motor Show har nemlig netop åbnet dørene, hvor den nye Mégane og Talisman er de to stjerner på Renault-standen.

Renault Mégane har eksisteret i 20 år, og der er blevet solgt 6,5 millioner biler gennem tiden. Den nye model er fjerde generation af den populære bil, som er iblandt de vigtigste biler for Renault.

Mégane er blevet 6,4 cm længere end forgængeren, og har fået en 2,8 cm længere akselafstand. Derudover er den blevet 2,5 cm lavere og en smule bredere.

Designet er sportsligt og understreges af 18” fælge, brede skuldre og en front, hvor det store Renault-logo dominerer ligesom på alle andre nyere Renault-modeller. Lygterne er i LED og har en C-formet lyssignatur ligesom Espace.

Infotainmentsystemet R-Link 2 med en 8,7” touchskærm er at finde inde i kabinen, ligesom der er mulighed for head up display. Sikkerhedsmæssigt kan man få både adaptiv fartpilot, lane departure warning, traffic sign recognition, blind spot warning og easy park hands free assist.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

GT-model – mere sportslige Mégane

Virker den almindelige Mégane alligevel en smule for morfar, så kan man kigge nærmere på GT-modellen. Denne introduceres samtidig med den almindelige model.

GT-udgaven inkluderer større fælge, mere sportslige sæder, større motorer og 4Control steering (firehjulsstyring). Sidstnævnte system giver en mere dynamisk og skarp køreoplevelse.

Motorudvalget

Ydelsen går fra 90 til 205 hestekræfter. Den mest populære model forventes dog at blive den 110 hestes diesel, der både vil kunne leveres med manuel gearkasse og automatisk. Brændstofforbruget er angivet til imponerende 30,3 km/l ved blandet kørsel. Vil man have lidt mere dieselpower, så kan man vælge en 130 hestes.

På benzinsiden er der en 100 og 130 hestes TCe. Den sidstnævnte motor fås med den syvtrins EDC dobbeltkoblingsgearkasse.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Motoren til GT-udgaven er enten en 205 hestes benziner eller 165 hestes diesel. Renault gør dog meget ud af at fortælle, at GT versionen ikke skal forveksles med den giftigere RS version.

Som noget nyt fås Renault Mégane også med tre års garanti!