1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny SEAT Ateca SUV lækket før debut
0

Ny SEAT Ateca SUV lækket før debut

Ny SEAT Ateca SUV lækket før debut
0
0

Det var egentlig først planen, at vi skulle se den nye kompakte SEAT SUV ved Geneve Motor Show i starten af næste måned, men vi kan allerede nu vise billeder.

Navnet Ateca er også afsløret, da det kan ses på bagsmækken. Designet er ikke overraskende, da det holder de meget dynamiske spanske linjer. Vi synes her på redaktionen, at den ser yderst godt ud med LED-forlygterne.

SEAT Ateca vil være baseret på MQB-platformen, hvilket betyder der vil være meget af den samme teknik, som vi allerede kender fra de andre biler bygget på selvsamme platform.

Motorudvalget rygtes at inkludere en 1.0 liters trecylindret turbomotor med 110 hk. Der vil dog også være mulighed for den 1.4 TSI med cylinderfrakoblingsteknologi og 150 hk samt den sædvanlig 110 hk 1.6 TDI samt den 2.0 TDI med enten 150 eller 184 hestekræfter. Gearkasserne vil være enten en sekstrins manuel eller en syvtrins DSG. Firehjulstræk (4Drive) bliver også en mulighed men forhjulstræk er standard.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Kabinen som du kan se forneden i galleriet ser også ganske lovende ud. Vi ved der vil være mulighed for Apple CarPlay og Android Auto, trådløs opladning af mobilen og mange andre smarte detaljer.

Helt konkret får SEAT dermed nu en konkurrent til KIA Sportage, Renault Kadjar, Hyundai Tucson og Nissan Qashqai. Den nye Sportage ser også godt ud, men vi ved godt allerede, hvilken vi ville vælge på baggrund af design… Hvilken ville du vælge?

Vi følger op med flere informationer når de offentliggøres.