1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Range Rover Evoque Cabriolet lanceret og er en spøjs sag
0

Range Rover Evoque Cabriolet lanceret og er en spøjs sag

Range Rover Evoque Cabriolet lanceret og er en spøjs sag
0
0

Land Rover har præsenteret den første cabriolet i den kompakte SUV-klasse, Range Rover Evoque Cabriolet.

Sædvanligvis er Land Rover kendt for sine terrængående biler, med klassiske og elegante designs. Range Rover Evoque så første gang dagens lys tilbage i 2011. I 2016 kommer der en ny model af den smarte kompakte SUV. Denne gang med stoftag, som folder sammen på blot 18 sekunder, og når man synes, at det er for koldt, så tager det kun 21 sekunder at folde det op igen.

Det 5. medlem af Range-Rover familien kommer med Si4 benzinmotoren med 240 hestekræfter, samt de nye ingenium-dieselmotorer på 2 liter, med 150 eller 180 hestekræfter, og kører op til 17,5 km/l.

Udstyrsvarianterne hedder SE Dynamic og HSE Dynamic, og kabinen rummer bl.a. den næste generation af infotainmentsystemet InControl Touch Pro, som kontrolleres fra den 10,2 tommer store touchskærm. Herudover er der et bagagerum på 251 liter – hvilket er det største i cabrioletverdenen, samt som sædvanligt, plads til 4 voksne i kabinen. Desuden er der isoleret med akustisk isolering, som sikrer, at komforten er på samme niveau, som med Coupé- og 5-dørs-udgaven.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Bilen er udviklet efter Land Rovers mest krævende standarder; strukturel styrke, masser af raffinement, sikkerhed, samt uforlignelig alsidighed. Sidstnævnte trækkes meget frem i Evoque Cabriolet. Blandt andet har man muligheden for, at køre ud i et snedækket landskab uden problemer – samtidig med, at man en varm sommerdag, kan køre sig en tur i sommervejret, med taget foldet ned bag sig, og blot nyde turen.

Skulle det ske, at man kommer ud for et uheld, er sikkerheden i top. Her har man bl.a. monteret et sæt styrtbøjler, som er skjult i den bagerste del af karosseriet, til sikkerhed for, at kabinen forbliver forholdsvis intakt efter en ulykke.

Land Rover sætter sin lid til Evoque Convertible, da det globale SUV-marked forventes at vokse med 20 % i løbet af de næste 5 år, og lige netop her, vil modellen udfolde sig som pioner i en helt ny SUV-klasse.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

1. Range Rover Evoque Convertible