1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Renault Clio Cup med 220 heste
0

Renault Clio Cup med 220 heste

Renault Clio Cup med 220 heste
0
0

Hils på den nye Clio Cup racer som afløser den syv år gamle model.

Den nye Renault Clio Cup bygger selvfølgelig på den nyeste Clio R.S., men der er tilføjet en række vigtige elementer som gør Cup-modellen mere skræmmende og samtidig sikker på banen. Dette inkluderer blandt andet et bur og en aerodynamik-pakke. Den bliver endda bygget på Renaults Alpine fabrik i Dieppe.

Bagspoileren generer næsten 40 kilo ved 195 km/t, og for første gang er buret i Clio Cup svejset og ikke boltet, hvilket både giver højere styrke og bedre køreegenskaber i sving.
Clio Cup kommer med justerbare støddæmpere og aksler, hvilket giver mulighed for at tilpasse bilen til både forskellige forhold og kørestile.

 

Motoren er en tunet version af den 1,6 liters turboladet enhed. Det er Oreca Magny-Cours som står bag tuningen, hvorfor den nu yder 220 heste og 270 Nm, mens den sektrins sekventiel gearkasse sørger for gearskift på kun 100 millisekunder.
Bremserne er leveret af AP Racing og med 320mm ventilerede 4-piston Brembo kalibre foran og 260mm bagtil bør det være nok.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Indvendigt finder man en forholdsvis simpel informationsskærm til chaufføren designet af Cosworth Electronics. Skærmen viser alle essentielle data for chaufføren, hvilket gælder alt lige fra omgangstider hurtigste tid, banen o.a..

tags: