1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Renault Mégane R.S. opdateres med mere power
0

Renault Mégane R.S. opdateres med mere power

Renault Mégane R.S. opdateres med mere power
0
0

År 2012 byder på en opdateret version af Renault Mégane R.S., hvor der er et mere aggressivt design, og flere hestekræfter under motorhjelmen.

Renault Mégane R.S. er blevet yderst populær hos flere bilmagasiner, og det er heller ikke uden grund, at den har taget prisen som den bedst sælgende sportscoupé i C segmentet.

Tilbage i 2011 satte Mégane R.S. rekord på Nürburgrings nordsløjfe, som den hurtigste forhjulstrukne bil på racerbanen nogensinde!

15 hestekræfter ekstra

Renault synes dog aldrig, at kunne blive helt tilfredse med det, som ellers mange kalder for et mesterværk af en bil. Derfor har franskmændene pudset videre på nogle finesser, som nu betyder den yder 15 hk & 15 Nm ekstra. – Det betyder den samlede ydelse nu er 265 hk og 360 Nm!

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Den ekstra aggressivitet under motorhjelmen bliver fulgt til dørs med et mere aggressivt design. Frontspoileren er hentet fra Formel 1, og man lægger specielt mærke til de flotte LED forlygter.

Sidst men ikke mindst er den udstyret som standard med 18’’ alufælge i matsort eller satin finish. – Indeni er der også tilføjet røde syninger på både sæder og instrumentbord.