1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Rygter om ny Mercedes G65 AMG
0

Rygter om ny Mercedes G65 AMG

Rygter om ny Mercedes G65 AMG
0
0

Sidste år hørte vi, at Mercedes og AMG planlagde en fejring af den 33 år gamle G-wagen, med en særlig V12 twin-turbo G65 AMG udgave.

Nu er rygtet tilbage, og den franske bilblog caradisiac hævder, at vi vil få den nye offroader at se omkring april, til en præsentation ved New York Motor Show. Bilen forventes i så fald at være på markedet i begrænset antal til juni i år.

Motoren vil naturligvis være den samme 6-liters twin-turbo V12, som vi kender fra tidligere V12 udgaver fra Mercedes. Den vil yde omkring 612 hk, hvilket er 105 hk mere end G55 klarer, med et gigantisk moment på mellem 840Nm og 960Nm. De enorme kræfter vil blive sat i vejen gennem Mercedes’ egen Speedshift Plus 7G-tronic gearkasse. Som den kvikke læser vil have bemærket, har automatgearkassen 7 trin og findes bl.a. i den nyligt afslørede SL65 AMG.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Prisen forventes at blive omkring 3 millioner kr. inkl. dansk registreringsafgift.

G65 ville dog ikke være den første Gelandewagen til at benytte en V12 motor. Brabus bygger en V12 G-klassen og adskillige unikke AMG modeller er blevet særligt fremstillet til velhavende kunder.

Lad os håbe at bilen får den afsked den fortjener!