1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sådan ser den nye Mercedes E-Klasse ud indvendig
0

Sådan ser den nye Mercedes E-Klasse ud indvendig

Sådan ser den nye Mercedes E-Klasse ud indvendig
0
0

Danskernes favorittaxa. Den nye Mercedes E-Klasse rammer markedet næste år og vil blandt andet byde på helt ny teknik på mange områder, og det ses også i interiøret. Mercedes har nemlig netop vist en række billeder af interiøret i den nye E-Klasse.

Det rummer blandt andet et højtopløseligt dobbelt-display og touchpad-funktioner i rattet. De højtopløselige dobbelt-displays kender vi blandt andet fra den større model, S-Klassen. Det er to 12,3”-skærme med en opløsning på 1920×720 pixels hver, og de er begge placeret bag en fælles glasfront. De skaber tilsammen et widescreen-cockpit, og venstre del består af alt lige fra speedometer til navigation, imens højre side består af selve multimedia-systemet.

Og i samme ombæring præsenterer Mercedes nu for første gang touchpads i rattet. Det betyder, at knapperne på rattet til kontrol af menuer, telefon og lyd nu er lavet af touchpads, præcis som man kender det fra smartphones. Man kan altså styre menuerne herfra ved at swipe op og ned samt fra højre til venstre og omvendt, og det er derfor en ret så intuitiv funktion.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Af andre intuitive funktioner af også COMAND-controlleren og LINGUATRONIC, der bruges til stemmestyring.

Interiøret kan ligeledes personificeres til den helt store guldmedalje. Rundt omkring i kabinen er der fyldt med LED-pærer ved både dørlister og andre steder, og de kan ændres i farven. Faktisk er der hele 64 farver at vælge imellem. Man kan altså vælge den perfekte farve til eksempelvis det stykke musik, man nu end har lyst til at høre.

Anlægget i den nye E-Klasse er nemlig også fænomenalt. 23 højttalere samt en 25-liters kasse til bassen på 400W skaber en 3D-lyd i kabinen og får musikken til at fremstå, som var man til en live koncert.

Den nye Mercedes E-Klasse kommer på markedet til næste år.