1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Saleen vil tune Tesla Model S
0

Saleen vil tune Tesla Model S

Saleen vil tune Tesla Model S
0
0

Tuningsverdenen tager et skridt ind i det ukendte, idet Saleen har bekræftet at de har planer om at tune den elektriske Tesla Model S.

Den amerikanske tuner og superbils-bygger Saleen, har offentliggjort at de vil bevæge sig ind en verden af batterier og motorer, da de planlægger at bygge en ’revolutionær’ elektriske superbil, baseret på Tesla Model S.

Saleen er et amerikansk brand, typisk kendt for højttunede Mustang og Saleen har god erfaring med at bygge eksotiske biler, som deres Veyron-rivaliserende S7, der var Amerikas første superbil. Men med mere og mere avancerede elbiler og Saleens ønske om adspredelse virkede det for amerikanerne logisk at næste skridt skulle være elektrisk.

De kalder Model S en ’definerende’ bil i segmentet og springet fra en 7-liters S7 til en totons elbil synes måske drastisk, men man bør have in mente at Model S leverer små 475 hestekræfter fra standard. Og med de erfarne tunere fra Saleen under motorhjelmen må man forvente at Model S bliver betragteligt hurtigere.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Det understregede Steve Saleen, virksomhedens administrerende direktør, der sagde at deres udgave af Model S ville være den mest eksotiske nogensinde. Bliver Saleen den fremtidige konge af elbilsmarkedet?

Indtil videre ved vi ingenting om hvordan bilen kommer til at se ud eller køre, men man kan gisne om at 0-100 km/t tiden lander under fire sekunder og vi er meget spændte på resultatet.