1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Salget af hybridbiler er næsten firdoblet!
0

Salget af hybridbiler er næsten firdoblet!

Salget af hybridbiler er næsten firdoblet!
0
0

Siden Toyotas fuldhybridbil Yaris Hybrid blev introduceret i sommers, er salget af hybridbiler i Danmark næsten firdoblet!

Det er bl.a. private som nu kan købe hybridbiler, da Yaris Hybrid er den billigste hybridbil nogensinde i Danmark med et prisskilt på 199.995 kr..
Både firmaer og kommuner er dog også vilde med den økonomiske Toyota, som klarer 28,6 km/l ved blandet kørsel og kun udleder 79 gram CO2 pr. kilometer. Kører du mest i byen kan du dog forvente at køre omkring 32 km/l! Dette gør Yaris Hybrid til den mest miljørigtig bil i verden med brændstofmotor.

Der er allerede solgt 600 eksemplarer, hvilket allerede er en firdobling af sidste års salg af hybridbiler! Mariagerfjord kommune har bl.a. for nylig indkøbt 41 modeller til deres vognpark.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Selvom Yaris Hybrid koster under 200.000 kr., får man bl.a. klimaanlæg, bakkamera og automatgear fra standard!

Anders Tystrup, pressechef hos Toyota Danmark A/S udtaler om succesen:

”Det er et mål for os at kunne tilbyde vores gennemtestede og miljørigtige hybridteknologi til så mange danskere som muligt. Det kan vi for alvor med Yaris Hybrid, der er prissat særdeles attraktivt. Med en pris fra 200.000 kr. får man altså mulighed for at sikre sig den mest miljørigtige hybridbil på markedet i sædvanlig høj Toyota-kvalitet. Det er der mange private, der har opdaget – og altså også nu kommuner,”