1. Home
  2. Baggrund
  3. Se fodboldstjernernes fede biler
0

Se fodboldstjernernes fede biler

Se fodboldstjernernes fede biler
0
0

Værdien af professionel fodbold er nået til nye højder, hvor især den engelske Premier League samt den spanske Primera Division topper nogle af de mest værdifulde markeder inden for sportsverden, hvor tre ud af fem klubber på listen over mest værdifulde sportshold er fodboldklubber. Med de store penge følger også store lønninger samt adskillige sponsoraftaler.

Blandt de største lønninger finder vi to af verdens nok mest kendte fodboldspillere, Christiano Ronaldo samt Lionel Messi, som ifølge det amerikanske finansmagasin, Forbes, indtager henholdsvis 3. og 4. pladsen over de mest tjenende sportsstjerner i år 2015 med anslåede årsindtægter for 79 og 73 millioner amerikanske dollars. Størstedelen af indtægterne for de to spillere kommer primært fra deres kontrakter med Real Madrid og Barcelona, men de store sponsoraftaler som f.eks. Lionel Messis sponsoraftale med Adidas der blandt andet inkluderer en eksklusiv skolinje samt Christiano Ronaldos sponsoraftale med PokerStars, er også med til at sætte de to fodboldstjerner højt på listen.

Med så store lønninger fra fodboldklubberne samt tilhørende sponsoraftaler, er det selvfølgeligt interessant at tage et kig på hvad pengene blandt andet går til. En stor del vil selvfølgeligt gå til livet efter karrierestop. Med de høje lønninger er det dog ikke uvant at spillerne lever et luksusliv ved siden af spillet med boliger på de dyreste adresser. En ting der næsten altid går igen blandt de store spillere og nærmest er blevet ikonisk for de store sportsstjerner er dog deres valg af biler. Vi har derfor taget et kig på hvad de store fodboldstjerner kører i af bil til hverdag, hvor især spillerne fra den engelske, spanske og franske liga er godt stillet med biler i topklasserne:

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Mesut Özil – Ferrari 458 Italia

Mesut Özil, der tidligere var en del af Real Madrid, men som nu har sin daglige gang i Premier League-klubben Arsenal, hvor han er en af de bedst betalte spillere har en omfattende bilsamling, så der er lidt at skifte imellem for den tyske landsholdsspiller. Mesut Özil ses oftest i en Ferrari 458 Italia, men er også tidligere spottet i Londons gader i en Mercedes SLS AMG samt Audi RS5.

Frank Lampard – Ferrari 612 Scaglietti

Den tidligere engelske landsholdsspiller og Chelsea-legende Frank Lampard er efter stoppet i Premier League rykket til New York City F.C. I tiden i London blev Frank Lampard tit set i sin Aston Martin DB9. Frank Lampard har stadigvæk sin Aston Martin, mener som mange af de andre engelske fodboldspillere også stor fan af Ferrari og bliver nu oftest set kørende i en sort Ferrari 612 Scaglietti.

Mario Balotelli – Ferrari F12 Berlinetta

Den italienske landsholdsspiller Mario Balotelli der tidligere har spillet i Manchester City før han blev solgt til Liverpool, hvor han nu er udlejet til AC Milan er kendt for at være lidt af en ballademager inden for fodboldens verden. Den unge italiener er dog også kendt for at have et helt særligt forhold til biler, hvor Balotelli igennem sin karriere har været igennem et utal af forskellige biler. Dette inkluderer blandt andet en Bentley Continental GT fra tiden i Manchester, hvor Balotelli ikke foretrak den hvide fabriksfarve og i stedet fik den malet om til camouflagemønster. Efter sin Bentley blev det også til en Maserati GT, som Balotelli også fik gjort kendt i de engelske medier, da han lejede en taxa til at køre ham hele vejen til London og tilbage for at vise vej for Balotelli, som selv kørte bagefter i sin Maserati.
Det ser dog ud til at Balotelli har fundet sin drømmebil og er efter skiftet i Liverpool og efterfølgende også i Italien senest blev set i en klassisk rød Ferrari F12 Berlinetta.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

David Beckham – Rolls-Royce Ghost

Indtil videre har det været Ferrari der har været det foretrukne blandt spillerne vi har skrevet om, så hvem bedre til at bryde stimen end selveste David Beckham? Selve fodboldlegenden har ikke været aktiv inden for professionel fodbold i et par år nu, men er stadigvæk et anerkendt ikon som har et utal af sponsorater – hvor blandt andet tøjfirmaet H&M har sin egen kollektion med den tidligere engelske fodboldspiller. David Beckham blev tidligere set kørende i en Rolls-Royce Phantom, hvilket må have være noget den tidligere Manchester United stjerne har været tilfreds med; Da Beckham skulle skifte bil igen faldt valget endnu engang på Rolls-Royce, hvor det denne gang blev til en Rolls Royce Ghost.

Wayne Rooney – Aston Martin Vanquish

Fra en engelsk legende til en anden, har vi endnu en der er gået væk fra Ferrari og har valgt en et traditionelt engelsk mærke som sin foretrukne bil. Den engelske superstjerne Wayne Rooney skrev i 2014 en forlængelse med den engelske storklub Manchester United, som sikrede ham en løn på 105 millioner dollars frem til år 2019, som sammen med en sponsoraftale med Nike gør Rooney til den 34. mest indbringende atlet. For de mange penge har Wayne Rooney blandt andet anskaffet en Aston Martin Vanquish, hvor englænderen har anskaffet sin egen personlige nummerplade med teksten ’WAZ 8’ som også gør bilen letgenkendelig i Manchesters gader.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Christiano Ronaldo – Bugatti Veyron

En af de største sportsstjerner af anslås også til at være en af de mest travlt beskæftigede, hvor tiden ved siden af storklubben blandt andet bruges på et utal af modeljobs samt et sponsorat med PokerStars. Ud over at have travlt på sidelinjen med sponsoraftaler, så har den portugisiske superstjerne også travlt med bilsamlingen. Der har været flere bud i løbet af årene på hvor mange bliver Ronaldo egentlig har stående i samlingen, hvor de fleste gæt ligger på omkring 20 forskellige biler – alle selvfølgeligt inden for topklasserne. Den portugisiske stjerne er blandt andet ofte set i en Bugatti Veyron. Samlingen omfatter også en lang række andre biler i den dyre klasse, som blandt andet en Ferrari 599 GTO og en Rolls-Royce Phantom, ligesom David Beckham også tidligere havde.

Lionel Messi – Maserati Granturismo MC Stradale

Når man er verdens bedste fodboldspiller og samtidig en af verdens bedst betalte atleter, så har Lionel Messi gode muligheder når det kommer til valget af bilen der skal transportere ham til og fra kampene i Barcelona og til de mange møder man som superstjerne har. Til formålet har den lille argentiner blandt andet valgt en hvid Maserati Granturismo MC Stradale som superstjernen ofte ses i på gaderne i Barcelona.

Listen over fodboldstjernerne og deres biler kunne fortsætte i en evighed. Der er nærmest blevet en fast tilkobling mellem større bilsamlinger af den dyre kaliber og de store megastjerner inden for fodbolden.

tags: