1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Seat Leon til Danmark i ny Barcelona-version
1

Seat Leon til Danmark i ny Barcelona-version

Seat Leon til Danmark i ny Barcelona-version
0
1

Efter et par svære år oplever Seat nu en øget efterspørgsel på de lidt større modeller, og samtidig er hverdagsluksus i form af lidt ekstra udstyr også kommet på bilkøbernes radar. Det har fået Seat til at bestille Seat Leon hjem til Danmark i en ny, såkaldt Barcelona Style-edition – med over 30.000 kr. i rabat.

Udover praktiske overvejelser omkring pladsforhold og driftsøkonomi, er æstetik og hverdagsluksus i højere grad blevet et vigtigt parameter for bilkøberne. Det fortæller Jesper Stoltenberg-Mathiesen, der er direktør i Seat Danmark:

– Vi fornemmer klart, at det spirende økonomiske opsving bringer flere faktorer i spil, når der skal vælges bil. Æstetikken står i dag højere i bilkøbernes bevidsthed, og flere prioriterer at få en model, der udover stærke køreegenskaber tilbyder lidt ekstra luksus i hverdagen.

Ifølge Seat-direktøren er det netop det, man får med den nye Seat Leon i en Barcelona Style-edition, der kan leveres i to forskellige motorvarianter, og som bl.a. inkluderer alcantara-indtræk og mulighed for frit at vælge mellem tre forskellige metalfarver.

– Seat Leon Barcelona Style edition tilbyder et kompromisløst design med masser af lækkert udstyr, så man kan køre ud i sommervarmen med god stil, lyder det fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Barcelona skal hjælpe trængt Leon
Seat Leon har indtil videre ikke haft det let på det danske marked. Til og med maj måned er der blot solgt 317 eksemplarer i år, hvilket er væsentlig mindre end mange af konkurrenterne. Eksempelvis har Volkswagen i samme periode solgt 2190 Golf-modeller, mens Peugeot har solgt 2017 eksemplarer af 308’eren. Alligevel forventer Seat, at der bliver rift om Barcelona-modellen.

– Det har kun været muligt at hjemtage et begrænset antal af denne specialversion, som fås i både en fem-dørsudgave og som stationcar, så interesserede skal ikke vente for længe med at kigge ned i forretningen, hvis man vil have en tur. Og med en klækkelig rabat på over 30.000 kr. kan Leon Barcelona Style edition erhverves fra kun 249.900 kr. Vi har derfor store forventninger til, at Barcelona kommer til at trække i bilkøberne denne sommer, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Den nye Barcelona Style edition bygger videre på Style-versionen med det i forvejen omfattende standardudstyr med bl.a.2-zone klimaanlæg, elruder for og bag, fartpilot, bluetooth, syv airbags, regnsensor, automatisk lygtetænding, tågeforlygter og læderbeklædt multifunktionsrat.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

Den nye specialudgave af Leon kan erhverves fra 249.900 kr.

tags: