1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT Mii til under 80.000 kr.
0

SEAT Mii til under 80.000 kr.

SEAT Mii til under 80.000 kr.
0
0

SEAT smider en regulære prisbombe ind på det voksende marked for minibiler, og giver nu kunderne mulighed for at få en VW up! I spanske klæder, til en pris hvor langt de fleste kan være med.

Den nyeste tilføjelse til SEATs danske modelprogram er den lille SEAT Mii. Bilen er ifølge den spanske fabrikant tro mod SEAT-principperne med sin kombination af køreglæde, sportsligt design og unik funktionalitet til en konkurrencedygtig pris.

Det har været essentielt at ramme den rigtige pris for SEAT, og Mii vil nu komme på markedet med en meget skarp pris i forruden.

Der er tale om et regulært røverkøb, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark, der fremhæver, at Mii kommer med blandt andet City Safety Assist (nødbremsefunktion), der giver en automatisk kollisionsbeskyttelse ved hastigheder fra ca. 5 til 30 km/t som standardudstyr.

Bilen introduceres på det danske marked i maj, med levering af de første biler i juni. I Danmark vil Mii kunne fås i både tre- samt fem-dørs udgave og samtlige modeller vil være Ecomotive-versioner, der kører oip til 24,4 km/l ved blandet kørsel. Samtidig er Co2-udslippet holdt lavt, med en maksimal udledning på 98g/km.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Segmentet hæfter for ca. 25% af de solgte biler i Danmark, og er derfor en vigtig faktor i SEATs strategi. Mii markerer også starten på det mest omfattende modeloffensiv nogensinde fra SEAT, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Den kompakte størrelse på kun 3,56 m gør at Mii passer godt ind i byen. Femdørs-udgaven betyder naturligvis på endnu mere plads, med en stor åbningsvinkel for bagdørene. Begge modeller vil også kunne fås med panoramaglastag.

Fem stjerner i Euro NCAP

Seat Mii har også høstet fem stjerne i den anerkendte Euro NCAP crash test, og regnes dermed som en af de mest sikre biler i segmentet.

Der holdes introduktionsweekend den 19.-20. maj, hvor alle landets udsalgssteder står klar til at byde velkommen i SEAT universet.

tags: