1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT presser 10 heste mere ud Leon Cupra
5

SEAT presser 10 heste mere ud Leon Cupra

SEAT presser 10 heste mere ud Leon Cupra
0
5

Seat har annonceret en opdateret version af den hurtige Leon Cupra, hvor ydelsen vil være hævet til 290 hestekræfter.

Den almindelige Seat Leon Cupra har 280 hestekræfter, hvilket har været ganske rigeligt til den kvikke sportsbil. Ét problem har dog været forhjulstrækket, da 280 hk og forhjulstræk godt kan give lidt hjulspind. De 10 ekstra hypper løser ikke problemet med hjulspind, men det får Leon Cupra nærmere de 300 hestekræfter, som den selvsamme motor yder i hhv. VW Golf R og Audi S3.
Foruden de ekstra kræfter, så er det maksimale drejningsmoment på 350 Nm nu til rådighed i længere tid – helt fra 1.700-5.800 omdr/min!

Leon Cupra med 290 hestekræfter vil både kunne købes som tredørs coupé, femdørs hatchback og den mere praktiske stationcar.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Læs vores test af Seat Leon Cupra her.

Accelerationstiden fra 0-100 km/t er uændret ift. den 280 hestes model. Dermed tager accelerationen 5,7 sekunder med DSG og 5,8 sekunder med manuel gearkasse. Topfarten er fastholdt på 250 km/t.

Nu med DCC fra standard

Som noget nyt vil den 290 hestes Leon Cupra have DCC fra standard. DCC står for Dynamic Chassis Control, og sammen med det progressive styretøj og frontdifferentialet er der lagt op til en endnu sjovere køreoplevelse.

Skal det være helt perfekt, så vælger man Performance pakken oven i hatten. Performance-pakken inkluderer Brembo bremseskiver, andre fælge og performancedæk.