1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Sindssyg Mercedes firehjulstrækker
0

Sindssyg Mercedes firehjulstrækker

Sindssyg Mercedes firehjulstrækker
0
0

Står du og mangler en stor firehjulstrækker, men synes at en Range Rover er for feminin eller klassisk, og den store Mercedes G63 AMG 6×6 er for meget pralhals? Så er har Mercedes måske svaret på dine bønner, nemlig Mercedes G500 4×4².

Lillebroderen hér, er bygget på samme undervogn som storebroderen. Det er ikke helt skidt, for du får stadig en ordenligt størrelse bil med en højde på 2,25 meter, 2,10 meter bred og en frihøjde på hele 45 centimeter. Frihøjden bliver fx anvendelig, hvis du står og skal forcere 1 meter dybt vand.

Når du nu alligevel skal forcere sådan en mængde vand, så skal der jo nogle kræfter til at få dig op på den tørre side. Dette sørger en 4.0 liters V8 med direkte indsprøjtning og biturbo for. Her gør Merceds brug af deres nyudviklede motor, hvor turboerne sidder inde i selve motoren i stedet for monteret på ydersiden, som vi ellers kender det fra en traditionel turbomotor.
Den store motor leverer 422 heste og opfylder endda EU 6 emissionsstandarden.

Vi er heller ikke i tvivl om, at motoren vil lyde særdeles godt fra de monterede sidepipes på begge sider af bilen. Grunden til Mercedes har monteret sidepipes er, at de dermed ikke skraber på bunden, hvilket jo er vigtigt, når terrænegenskaberne skal være i top.

Mercedes G500 4×4² forventes at koste omkring 2,2 millioner kroner uden dansk afgift, hvilket ville bringe den danske pris op omkring 7 millioner kroner.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser