1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Teaser: Ny Mercedes-Benz GLC kl. 15:00 onsdag den. 17. juni

Teaser: Ny Mercedes-Benz GLC kl. 15:00 onsdag den. 17. juni

0
5

Den 17. juni offentliggøres den nye Mercedes-Benz GLC, og det bliver med en række gamle motorer men fuldstændig nyt design kontra GLK-forgængeren.

Datoen for offentliggørelsen kendte vi på forhånd, og vi har allerede skrevet om den nye Mercedes-Benz GLC-klasse, men tidligere på dagen blev ovenstående teaser for offentliggørelsen uploadet på internettet.

Videoen viser, at den nye GLC kører igennem både såvel hårdt som blødt terræn så let som ingenting, og at den altså må være passe til enhvers behov. Tilmed ser vi for første gang dens endelige udformning designmæssigt, og til det må vi sige, at det ser lovende ud.

Motormæssigt vil vi formentlig finde en række forskellige varianter i hhv. diesel- og benzin-udgaver. På benzin-siden i form af allerede-eksisterende 2.0-liters firecylindrede og 3.0-liters sekscylindrede motorer i den nye GLC250 og GLC400. På diesel-siden ser vi ligeledes en allerede-eksisterende 2.1-liters firecylindret motor i den nye GLC220d og GLC250d, som kan fås med enten en 7-trins eller 9-trins automatisk gearkasse samt enten baghjulstræk eller 4MATIC-firehjulstræk.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

På hybrid-siden forventes en GLC350e med en firecylindret benzin- samt en elektrisk motor, der tilsammen bør give et maksimalt output på omkring 275 hestekræfter sat sammen med 4MATIC-firehjulstrækket. Bevæger vi os længere op i ‘hierarkiet’, forventes også to AMG-udviklede GLC-modeller lanceret. Det drejer sig om henholdsvis GLC350 Sport med en turboladet 3.0-liters V6-motor med omkring 370 hestekræfter samt den største GLC63 AMG med en turboladet 4.0-liters V8 med 470 hestekræfter samt 510 hestekræfter i en S-variant.

Den nye GLC-klasse vil køre med Mercedes’ nye AIR BODY CONTROL-affjedring, 4MATIC-firehjulstræk, DYNAMIC SELECT-systemet samt en masse andre ting. Ydermere forlyder det sig, at den nye GLC er mere end 19% mere økonomisk brændstofmæssigt i henhold til forgængeren.

GLC-klassen offentliggøres den 17. juni klokken 15:00 og kommer på markedet for at konkurrere mod Audi Q5 og BMW X3, alt imens en GLC Coupé forventes lanceret i 2016 for at konkurrere mod Range Rover Evoque og BMW X4.

tags: