1. Home
  2. Baggrund
  3. Toyota Avensis er Årets Brugtbil 2013
0

Toyota Avensis er Årets Brugtbil 2013

Toyota Avensis er Årets Brugtbil 2013
0
0

Toyota Avensis blev i går kåret som Årets Brugtbil 2013, og der blev ved valget af Toyota’en specielt lagt vægt på pålidelighed, driftsikker og praktisk bil i god kvalitet.

Herudover tiltrak punkter såsom en af de bedste rustbeskyttelser og lave ejerskabsomkostninger, at juryen fra 21 medier kårede årgang 2007 Avensis-modellen som et fantastisk brugtbilkøb.

Toyota Avensis vandt foran Honda Civic, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Suzuki Swift & VW Golf V.

Det kommer dog som ingen overraskelse, at Toyota Avensis var en mulig vinder, da den er en af de mest populære brugtbiler i Danmark.

Karsten Meyland Lemche som er biljournalist hos FDM Motor udtaler om kåring:

”Man får virkelig meget bil for pengene, og kvaliteten er i orden. Selv rustbeskyttelsen er blandt de bedste, vi har set fra Japan,”

Hos Toyota er man yderst glade og begejstrede for kåringen, og den danske pressechef Anders Tystryp udtaler:

”Vi er utrolig glade og stolte over den anerkendelse, det er, at vinde titlen som Årets Brugtbil. Mange danskere har allerede oplevet glæden ved at eje en Toyota Avensis, og bilen har været særdeles populær i Danmark i mange år – kulminerende med titlen som årets mest solgte bil i Danmark i 2009. Så kunderne har allerede talt, og nu følger nogle af landets førende bileksperter efter med deres endegyldige kvalitetsstempel af bilen,”

Find Årets Brugtbil i vores bilmarked her.

Vil du erhverve dig en fabriksny Toyota Avensis kan du læse vores test her. Priserne starter fra 268.100 kr. og kan klare op til 22,2 km/l ved blandet kørsel, hvilket er særdeles højere end 2007-årgangen som maks kunne klare 17,2 km/l.