1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Trendy Toyota Yaris i limited edition!
0

Trendy Toyota Yaris i limited edition!

Trendy Toyota Yaris i limited edition!
0
0

Modsat en Ford Fiesta hvor ”Trend” er laveste tarvelige udstyrsvariant, så bliver det nu brugt som navnet på en mere trendy og veludstyret udgave af Yaris.

Tilbage i 2012 solgte Toyota over 3.700 eksemplarer af Yaris, hvilket gjorde det til den mest populære bil i b-segmentet, miniklassen. Toyota som ellers ikke er kendt for trendy udstyrsudgaver vil nu lave om på det, hvorfor man fremadrettet vil kunne finde Yaris Trend på modellisten.

Udvendigt er der mere ”eksklusive” detaljer med mørktonede sideruder og bagrude, de bagerste stolper er sorte, 16” alufælge, forlygter og baglygter i et særligt Trend-design samt flere forskellige kromdetaljer.

Læs vores test af Toyota Yaris

I kabinen finder man et 2-zoners klimaanlæg, fartpilot, læderrat, læderhåndbremse, lædergearknop samt hvide detaljer og okkerfarvede syninger som tilmed pryder kabinen. Sæderne er også specielle til udstyrsniveauet Trend, hvilket inkluderer hvide indfarvninger samt en midterkonsol med hvide designdetaljer om multimediesystemet Toyota Touch.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Kun 250 eksemplarer til Danmark

Værdien af det samlede ekstraudstyr er 40.000 kr. ift. en almindelig Yaris T2 Touch, og med kun 250 eksemplarer af Toyota Yaris Trend til Danmark, så tyder noget på man skal være hurtig. Dermed har vi med en limited edition at gøre som danskerne har råd til, da prisen er 199.995 kr..

Motoren er en 1,33 liters benzinmotor og farven er bestemt på forhånd – en stilren hvid lakering.

tags: