1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Video: Koenigsegg One:1 sætter McLaren P1 på plads
5

Video: Koenigsegg One:1 sætter McLaren P1 på plads

0
5

McLaren P1 er en hurtig bil, men sammenligner man den med Koenigsegg One:1, så er der alligevel en mærkværdig forskel. Nürburgring har fået nye restriktioner, hvilket gør det umuligt at slå de gamle rekord. Derfor har Koenigsegg rettet blikket mod en anden bane.

Videoen du kan se her er fra Spa-Francorchamps, hvor Koenigsegg One:1 sætter ny rekord, og dette er ikke blot med millisekunder, men derimod med næsten seks sekunder!

Det tog den vilde Koenigsegg blot 2 minutter 32 sekunder og 14 millisekunder at komme rundt på Spa-Francorchamps, og det er en ny rekord for produktionsbiler. One:1 har en V8 kompressormotor med 1.341 hestekræfter og pga. sin lave vagt og de effektive bremser – som Koenigsegg også er kendt for at udvikle -, så har Koenigsegg One:1 også rekord i nedbremsning fra 300-0 km/t.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Den flotte tid var endda et helt sekund hurtigere end Koenigsegg One:1 gamle rekord, og dette skete under en optaktsrunde til rekordforsøget – og så endda med ”gadedæk”… Svenskerne påstår de kunne have kørt endnu hurtigere på andendagen, men de måtte droppe rekordforsøget, da bilen kom over det maksimale støjniveau på 103Db.

På listen forneden kan du se de andre superbilers omgangstider: