1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen up! koster fra 89.990 kr.
0

Volkswagen up! koster fra 89.990 kr.

Volkswagen up! koster fra 89.990 kr.
0
0

Som vi tidligere skrev, så ville Volkswagen Danmark offentliggøre prisen på up! i Danmark ved ’’Biler for Alle’’.

Det skete i samarbejde med Anders Breinholt, som man også kan se på billedet foroven ude til venstre. – Volkswagens personbilers direktør, Ulrik Schönemann stod også for afsløringen – th. for Breinholt.

VW up! vil bl.a. fra standard være udstyret med city emergency brake, som er et laserbaseret system der bremser bilen ned, hvis det kommer for tæt på bilens front. – Volkswagen er dermed den første producent, som introducerer denne teknologi i mikro-bils-segmentet.

Lige meget hvilken up! man køber, så er den i energiklasse A og kører mellem 22,2 og 23,8 km/l.

Volkswagen up! i tre udstyrsvarianter

Der vil være tre forskellige udstyrsvarianter:

Take up!:
Billigste pakke som bl.a. har sortlakerede dørhåndtag og sidespejle, mens at stødfangerne er lakeret i bilens farve. – Både rat og førersæde er højdejusterbart, mens ruder foran er elbetjente.
Der er også fjernbetjent centrallås, isofix beslag samt radio med cd og aux-in.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Move up!:
Dørhåndtag og sidespejle lakeret i bilens farve, easy-entry-funktion(gør det lettere for bagsædepassagerer at komme ind/ud) og et split-bagsæde. – Move up! har derudover hele 6 højtalere.

High up!:
Dette er luksusudgaven, og den har 15’’ alufælge, rat og håndbremsegreb i læder, sædevarme foran, elektrisk indstilling af sidespejle med varme og tågeforlygter.
Man vil kun kunne bestille High up! i forbindelse med den store 75 hestekræfters motor.

Motorprogram med priser:

[table “” not found /]

Derudover er der forskellige tilhørspakker fra 4.999 kr. til 8.999 kr., hvor man kan få alt fra sportsundervogn, tonede ruder, parkeringscensor og et navigations- og multimediesystem.