1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volvo præsenterer nyt interiørkoncept
0

Volvo præsenterer nyt interiørkoncept

Volvo præsenterer nyt interiørkoncept
0
0

Volvo har udviklet et interiør-koncept, som hedder Concept 26 med henblik på selvkørende biler. Volvo har ikke ladet sig begrænse, men derimod brugt sin kreativitet, da der her ikke er den samme vigtighed i at have fokus på kørebanen.

Konceptet har efter sigende fået navnet 26, da det er dét antal minutter, som det i gennemsnit tager, at pendle til arbejde – og ja, idéen er udviklet med henblik på pendling og lange motorvejsstræk. Her kan man så snart bilen er i selvkørende tilstand gøre, hvad end man skulle have lyst til.

Robin Page, vicepræsident for interiørdesign hos Volvo siger, at det hele handler om mennesker. Deres undersøgelser viser, at nogle folk gerne vil benytte tiden i en selvkørende bil til noget konstruktivt og kreativt, andre vil blot slappe af og så er der dem, som ønsker at bruge online medier eller andet. Her er der tre indstillinger til, at tilfredsstille føreren: Drive, Creative, og Relax.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Hvis føreren vil have bilen til at gøre alt arbejdet trækker rattet sig tilbage, og sædet ryger tilbage. Herudover kommer et kæmpe display frem i midterkonsollen, hvor man blandt andet kan se film.

tags: