1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen er danskernes favorit for fjerde år i træk
0

Volkswagen er danskernes favorit for fjerde år i træk

Volkswagen er danskernes favorit for fjerde år i træk
0
0

Brancheforeningen De Danske Bilimportører har netop offentliggjort salgsstatistikken for bilsalget i 2014, og her indtager VW førstepladsen i Danmark.

Det er fjerde år i træk Volkswagen overhaler konkurrenterne og indtager førstepladsen i salgsstatistikken.

2014 blev endnu et rekordår for salget af biler i Danmark, da det samlede personbilsalg steg med 3,8 %. Dermed blev der i alt solgt 189.051 biler i 2014.

Volkswagen tegnede sig for 12,2 % af det samlede personsbilsalg i Danmark, hvilket svarer til 23.046 nyindregistrerede biler. Bag Volkswagens succes stod den urokkelige up!, der i alle 12 måneder har haft en førsteplads på salgslisterne. Up! stod alene for 5,3 % af det danske privatbilsmarked, hvilket er svarende til 10.106 solgte up! Faktisk har VW up! været den bedst sælgende bilmodel i Danmark i 29 måneder i træk!

”Det, der er vigtigst lige nu er, at vi ikke hviler på de berygtede laurbær. Den succes vi har opnået er ikke kommet af sig selv. Vores forhandlere og øvrige partnere kæmper hver dag for at tiltrække og fastholde eksisterende kunder. Bilmarkedet er ekstremt konkurrence-præget og for os gælder det i særdeleshed om at vores kunder har tillid til os som mærke. Derfor er det fx vores strategi, at vi ikke laver absurde prisnedsættelser på vores produkter fra den ene dag til den anden, sådan som en lang række af vores konkurrenter ynder at gøre. Vi vil fortsat kæmpe for den høje værdifasthed, som vores produkter har. Et gentaget fokuspunkt for det nye år bliver at styrke vores kundetilfredshed yderligere. Uden tilfredse kunder er vi ingenting.”

fortæller Ulrik Schönemann, Volkswagens danske direktør.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Læs vores tre seneste VW tests her: