1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW afslører M3 Frozen Silver Edition
0

BMW afslører M3 Frozen Silver Edition

BMW afslører M3 Frozen Silver Edition
0
0

BMW arbejder hårdt på at minde os alle sammen om at de stadig producerer en M3; lige efter offentliggørelsen af BMW M3 Limited Edition 500, der blev offentliggjort I begyndelsen af marts, kommer nu denne BMW M3 Frozen Silver Edition.

Den er blevet udviklet for at markere 40-års jubilæet for BMW M GmbH, og Frozen Silver er den første BMW til at få en mat lakering.

Dette bliver kombineret med matsorte alufælge, udstødningsrør i mørk krom, sammen med luftindtag på siderne og bag i samme farve og sorte luftindtag i kølerhjelmen.

I kabinen finder man Black Novillo læder med kontrastsyninger og armlæn i Palladium læder.

Rattet er dækket i Alcantara, og man finder adskillige detaljer i kulfiber i kabinen.

Uændret motor

Den 420hk stærke V8 motor er uændret, men bilen, som kun vil blive bygget i 100 eksemplarer, har fået en sænkning på 10mm. Samtidig har den også fået dobbeltkoblingsgearkassen DCT som standard og et ændret DSC system.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

De danske priser er endnu ukendte, men BMW siger at bilen vil være en betragtelig besparelse, kontra at købe ekstraudstyret ved siden af. Den tyske fabrikant påpeger også at disse begrænsede Limited Edition-udgaver ikke har noget at gøre med salgstallene for den ’gamle’ M3.

I England blev der nemlig solgt 789 M3 Coupé modeller i 2011, hvilket er 10 % flere end i 2010.

tags: