1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Brug for lidt ekstra kræfter til din Ford Focus RS?
0

Brug for lidt ekstra kræfter til din Ford Focus RS?

Brug for lidt ekstra kræfter til din Ford Focus RS?
0
0

Er du den heldige ejer af en spritny Ford Focus RS, men mener du godt, at den kunne klare lidt flere kræfter? Performance tuneren Mountune har haft en Focus RS til kig og optimering, og det er der kommet en spændende mulighed ud af.

Mountune har foruden ændringer af ECU’en tilføjet et high-performance luftfilter og diverse andre sager, således ydelsen kan hæves med 25 hk og 40 Nm. Det driver den samlede ydelse op fra 350 hk og 470 Nm til 375 hk og 510 Nm! Ret imponerende fra en 2,3 liters firecylindret turbomotor.

2016-ford-focus-rs-mountune-uk-3

Iflg. Mountune kan deres udgave af Ford Focus RS accelerere fra 0-100 km/t på blot 4,5 sekunder, hvilket er 0,2 sekunder hurtigere end standardmodellen! Dermed bliver Ford Focus RS hurtigere end en Porsche 911 Carrera med manuelt gear…. Topfarten er dog stadig 266 km/t.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Prismæssigt tænker du sikkert, at det ville blive en dyr oplevelse hos Mountune, men prisen er blot $1.190 (ca. 8.000 kr.) med halvanden time på et engelsk Ford værksted, hvor de er godkendt af Mountune. Desuden er optimeringen fuldt ud kompatibel med garantien i England. Vi ville dog tjekke de danske regler hos Ford importøren nærmere efter, hvis vi ville vove os ud i det.

2016-ford-focus-rs-mountune-uk-4